9 av 10 asylsøkere …

… prøver IKKE å skjule identiteten sin. Nå slår UDI-direktør Ida Børresen tilbake mot bl.a. Frp og Politiets fellesforbund som påstår at de fleste asylsøkere nekter å oppgi identiteten sin. Bildet er diametralt motsatt: 93% av asylsøkerne klarte å skaffe til veie identitetspapirer i løpet av søknadsprosessen. Les hele artikkelen i Klassekampen

Antydningene om at de fleste asylsøkere er kriminelle blir også tilbakevist. Det er snakk om noen få hundre kriminelle av totalt 18,000. For eksempel er ikke en eneste afghaner  pågrepet av politiet i år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: