Utvannet vann

Kjetil Dreyer er en kjent vaksinemotstander, og angriper legemiddelindustrien for å selge gift og gjøre seg feite på bekostning av folks helse. Faktisk ønsker ikke legemiddelindustrien egentlig å eliminere sykdom, da ville de jo ikke tjene penger …

Selv anbefaler han fortynnet vann, unnskyld fortynnet vann med et snev av sølv, som kur for alt, bl.a. som antibiotikum, mot Borrelia, MS, cystisk fibrose, el-allergi (!), forkjølelse og HIV.

Sølvvannet kan også – hold deg fast – benyttes til å dedifferensiere celler slik at de blir til stamceller. Det skal også være effektivt mot anthrax, men dessverre har den fæle industrien sådd tvil om dette, så vi har tapt vårt viktigste våpen mot biologisk terrorisme.

Sølvvann er selvfølgelig aldeles bivirkningsfritt. Dreper effektiv alle bakterier og virus og sopp, men skader ikke mennesket. Helt logisk.

Sølvvannet som anbefales er på 10 ppm, dvs. 10 deler per million. Det tilsvarer 10 dråper per 50 liter vann.

Prisen? 289 kroner literen. Kjempebillig!

Les mer her. Stor underholdning.

13 Responses to “Utvannet vann”

 1. Likte spesielt godt argumentet med bruk av sølv mot ulike sykdommer FØR penicillinet ble oppdaget. Lurer på om de i samme slengen kommer til å markedsføre amputasjon uten bedøvelse. Det ble jo utført før anestesien så dagens lys. Man bør strengt tatt slutte med bedøvelse siden legemiddelfirmaene tjener penger på å selge humbughelvetesføreallebaklysetbedøvelsesmiddeldriten. Det er vel bare å helle på en dråpe sølvvann på såret i stedet. Alt var meget bedre før er bestandig en stayer på markedsføringsfronten. Men dette angår jo ikke meg. Jeg er jo utstyrt med sølvstrupe. Dessuten er jeg født med sølvskje i munnen. Bør vel egentlig være immun mot det meste, da. Herlig.

 2. Jeg slikker litt på sølvskjea mi hvis jeg føler meg pjusk en dag. Det hjelper skjempegodt! Så slipper jeg å pusse den òg.

  PN

  • Smart! Det er jo en sølvfølge at vi kan droppe svineinfluensavaksine. Det er bare å dele ut en sølvskje til alle. Og endelig forstår jeg hvorfor det er vanlig å gi dåpsbarn en gave i sølv. Sølvforgylt bitering må vel være den beste garanti for langt liv med god helse?!

   • Visstnok er det ekte sølv i de der små kulene pynter kake med. Det bruker han Dreyer som argument for at sølv er helt ufarlig. Det er bare det at sølvet i de kulene (hvis det er sølv) ikke er ionisert. Da er det en helt annen historie.

    • Hvis sølv er bra må jo gull være bedre 🙂

    • Hm. Det kan da vel ikke være så vanskelig å få dem i(r)onisert? De kakesølvkulene er jo det som gjør alle barnebursdager til en fest. Knekt melketannspytting er jo sjempegøyyyj! (Jeg tror de kakepyntekulene kommer fra hærens overskuddslager. Lagret der siden mauseren ble upop)

     Det er mer og mer som demrer. Er det ikke sølvkuler som skal til for å drepe fanden selv? Eller var det vampyrer? Sykdom er jo en demon i manges liv -det tømmer deg for krefter som bare en geskjeftig vampyr kan.

     Wikipedia (serr) forteller at sølv ble brukt som desinfisering av sår, at melken ble mer holdbar hvis man la en sølvmynt i melkemuggen (endelig kan jeg kaste ut kjøleskapet!) Ja, sølv er mye brukt i legemidler den dag i dag. Ulempen er jo denne, klippet fra Wikipedia: «Hyppig bruk av sølvfat, sølvbeger og sølvbestikk eller inntak av medikamenter som inneholder sølv, kan føre til irreversibel opphopning av sølv i huden, noe som gir en blågrå hudfarge (argyria)[5].» Mmmmmm. Blågrå hudfarge. Lekkert. Jeijåvilha:-)

     • Vi bruker faktisk sølv i kroniske sår. Tynne flak. Dokumentasjonen er litt sprikende, men at sølv har antibakterielle egenskaper er velkjent. Flamazine, en krem som brukes mot brannsår, inneholder sølv og en sulfaforbindelse.
      Påstanden om at vi ikke bruker sølv fordi legemiddelindustrien vil selge antibiotika er ganske tøvete – poenget er at sølv kan funke som lokalbehandling, men ved alvorlige infeksjoner må man bruke antibiotika.

      Og sølvbandasjer skal omgås med respekt.

      Grei artikkel her: http://www.tidsskriftet.no/index.php?seks_id=424938

      Men hun som har skrevet den hører nok med i Den Store Konspirasjonen. 😉

      Pernille

     • Blågrå hudfarge? Det er jo bare et estetisk problem. Påvirker det hårfargen også? Kanskje det er sølv som gir amerikanske pensjonister blått hår? Man har ikke råd til helseforsikring og bruker sølvbestikk istedetfor for et langt og helsefullt liv, med bivirkningen blå hårfarge?

 3. Her er en saga om helseforsikring.

  http://www.tidsskriftet.no/index.php?seks_id=1913253

  Kanskje Annete Groth heller burde slått seg på sølvhår?

  😎

 4. Kom nå… Det er masse bevis på at kolloidalt og ionic sølv funker.

  • Er det? Kanskje du kan vise meg de bevisene? Og i samme slengen kan du kanskje forklare meg hva kolloidet i «kolloidalt ionisert sølvvann» består av.

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: