Plutselig tilbake

Jeg er tilbake på bloggen, etter flere måneders opphold. Jeg har vært på en reise, både ytre og indre.

Jeg har lest mye. Oppdatert liste ligger her.

Jeg har to temaer som opptar meg for tida. Det første  er IKKE Hjernevask, det er noe så prosaisk som trafikkulykker.

Nærmere bestemt ulykker som rammer unge menn – ofte med flunkende nytt førerkort – som kjører i fylla, av veien, i grøfta, mot en møtende bil, og så videre og så videre. Det er  en jevn strøm av tragedier som rammer ungdommene selv, familiene deres, kjærestene deres, de andre trafikantene. Lynet slår ned i den ene familien etter den andre, og manges liv blir aldri det samme igjen.

En jevn strøm av ødelagte liv.  Og vi lar det skje.

Det andre temaet er … Hjernevask. Jeg har ikke sett programmene, jeg har ikke orket å forholde meg til den klovnen. Men så har debatten rullet og gått, alle de avisspaltene som  ikke er fulle av Knausgård har rent over av Eia. Så jeg har sett det første programmet i opptak. Og jeg har sett det uredigerte intervjuet med Jørgen Lorentzen. Tre timer.

Det er en merkelig historie. Det er merkelig journalistikk. Jeg kommer tilbake til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: