Menn i trafikken

Noen av siste ukas hendelser i trafikken:

1. Stavanger: Ferrari-føreren mistet kontrollen over bilen på motorveien i Stavanger (NRK). Bilen krasjet i autovernet, før den surret rundt. Bilføreren stakk av men ble senere tatt av politiet. Han erkjente at han hadde drukket alkohol.

2. Hedmark: En gutt i slutten av tenårene fra Stange ble livstruende skadet i en trafikkulykke i Romedal lørdag morgen (NRK).  Sjåføren på 30 ble også skadet. Det var 56 m lange bremsespor på stedet, så politiet antar bilen hadde høy fart. Gjett hvilket kjønn sjåføren hadde?

3. Kongsvinger: Ein gut på 13 år vart frakta til sjukehus etter at ein bil hamna på taket måndag kveld (NRK). Guten var sjølv sjåfør. Artikkelen slår lakonisk fast at det ikke var snakk om promillekjøring. Det var jo en stor trøst!

4. En litt kuriøs sak i Follo: En mann i 30-åra sto og skrev skademelding etter et trafikkuhell da den andre bilføreren stakk ham i ryggen med kniv (NRK). To ganger i ryggen, en gang i skuldra, og der ble kniven stående. Så stakk knivstikkeren. Er det dette som kalles road rage?

5. En 19 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt etter at han kjørte av veien på Bømlo (NRK). Bilen skal ha hatt stor fart.

6. Seks ungdommer var involvert i en farlig ulykke på Lillehammer i natt (NRK). Sjåføren hadde ikke førerkort og det er mistanke om promillekjøring, og bilen hadde svært høy fart.

7. En mann ble alvorlig skadd etter at motorsykkelen hans veltet i Arendal i dag (NRK)

8. Scooter-fører ble skadet i brystet etter å ha kjørt inn i en bom på Leangen i Trondheim (NRK). Han var synlig beruset, og opptrådte aggressivt mot politiet og ambulansepersonellet.

9. Lørdag kveld satte en 19 år gammel mann personlig hastighetsrekord på E6 gjennom Rygge i Østfold (NRK). Han ble stanset etter han holdt en hastighet av 180 km/t i timen på vei nordover på E6.

10. To unge menn kjørte i fjellveggen etter råkjøring på Ørlandet i dag (NRK).

One Comment to “Menn i trafikken”

  1. Nei, gi meg kvinnfolk bak rattet! Kan dette ha noe for seg? http://www.naf.no/NAF-lokalt/Lokalavdelinger/Lokalavdelingene/Lokalavdeling-Steinkjer/Aktivitetsplan/ vil det virke forebyggende?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: