Hjernevask en gavepakke …

Jorunn Økland, leder ved Senter for tverrfaglig kjønnsforskning ved UiO, synes serien «HjernevaskE er en gyllen anledning til å få snakke om tverffaglighet og kjønnsforskning. Men det er problematisk at spesielt én av forskerne i staben opplever en vendetta mot seg som er ute av alle proporsjoner.

– Harald Eia gjør det han alltid har gjort: Driter ut folk og lager underholdning. Debatten som kommer i kjølvannet av programmet er mye mer interessant enn det Eia driver med. Les mer på forskning.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: