Unge menn i trafikken

I vår populære(?) serie om unge menn som kjører seg i hjel i trafikken:

1. En 19 år gammel mann kjørte utfor veien på Vinstra i natt, traff en telefonstolpe og ble kastet ut av bilen. Han ble fløyet til Ullevål, men døde av skadene (NRK).
Farten var antagelig høy …

2. En mann og en kvinne ble alvorlig skadet i en frontkollisjon på riksvei 2 i Skarnes lørdag (NRK). Føreren av personbilen var en 18 år gammel mann. En av bilene kom over i feil kjørefelt, og personbilen koliderte med en varebil. passasjeren i personbilen, en 23 pår gammel kvinne, er meget kritisk skadd.

3. Ein mann i midten av tjueåra er sendt til St. Olavs Hospital etter at han køyrde i fjellveggen i Helltunnelen (NRK). Ifølge vitne skjena sjåføren over vegen og inn i eit betongelement. Han fekk sleng og køyrde i fjellveggen på motsatt side, før han igjen blei kasta tilbake og traff fjellveggen på andre sida.

4. Fire tatt for råkjøring på E6 i Østfold (NRK). Alle kjørte i 145 – 150 km i timen. Såvidt jeg kan se av artikkelen var alle førerne menn.

5. En 28 år gammel mann er alvorlig skadet etter at bilen han kjørte havnet på taket i Stange i Hedmark lørdag morgen (Aftenposten).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: