Nå er det nok Melodix Grand Prixx

Nå er det nok. Nå klarer jeg ikke mer av Grand Prix, Grand Amatør, Grandiosa, Grand Mal, Grand Sklerose, Grand Idioti, Grand Eksibisjonisme, Grand Fadese.

Jeg har gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre – opprette en HAT-gruppe på Facebook. det blir spennende å se hvor mange medlemmer vi får innen neste lørdag … ja, da er det finale, men tror du vi får fred etterpå? Å nei! Da skal det kommenteres og spilles og spilles igjen og kokes suppe på. Det må antagelig en oljekatastrofe i Oslofjorden til før elendigheta blir skjøvet ned fra førstesidene.

3 kommentarer to “Nå er det nok Melodix Grand Prixx”

  1. Huff, nå kommer du til å få mange homofile på nakken… 😛 😀

  2. Godt initiativ! Har meldt meg inn og invitert alle mine norgesbuande venner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: