Unge menn i trafikken

Etter en rundvelt. (Foto: NRK)

Vi fortsetter vår populære (?) serie om unge menn som kjører seg og andre i hjel eller skader seg og dem for livet, gjerne i fylla, uten førerkort,  mens de snakker i mobiltelefon, etc etc.
Pinsa er høysesong, og den siste uka har det vært så mange at jeg ikke orker å meddele annet enn lenkene. Her er elleve saker i løpet av tre dager.

NRK 23. mai: Flere er skadd etter at en bil kjørte inn en annen bil tre kilometer sør for Levanger i Nord-Trøndelag. Sjåføren har stukket av.

NRK 21. mai: Kjørte til retten med falske skilt … Og parkerte på politiets parkeringsplass. 35-åringen skulle møte i retten for flere forhold av kjøring uten førerkort, men så langt kom han ikke.

NRK 23. mai: Politiet hadde fartskontroll. Etter ett kvarter hadde de beslaglagt to førerkort. Den ene bilisten, en 18 åring fra Jæren, kjørte i 139 km/t i 60-sonen. En 24-åring ble stoppet etter å ha kjørt i 90 km/t.

NRK 23. mai: Den 18 år gamle sjåføren fikk førerkortet for få uker siden. Natt til søndag kjørte han av veien med bilen som var kjøpt samme dag.

NRK 22. mai: Ruset sjåfør la på svøm etter utforkjøring.

NRK 21. mai: En mann ble hardt skadd da han kjørte av veien mens han forsøkte å stikke av fra politiet i Oslo natt til søndag.

NRK 22. mai: Stakk til skogs etter biljakt. Den 22 år gamle føreren nektet å stoppe for politiet. Han og passasjeren rømte tils kos, men føreren ble senere innbrakt. Det er mistanke om promillekjøring.

NRK 21. mai: Mannen drakk en flaske vin, en sekspakning med øl og et par øl på byen. Så ville han kjøre til Sverige, men havnet i grøfta. Føreren hadde 1,75 i promille

NRK 23. mai: En mann i slutten av tenårene ble fløyet til sykehuset etter at han kjørte av veien på Rundhaug i Målselv natt til søndag. Det er mistanke om promillekjøring, og føreren hadde ikke gyldig førerkort.

NRK 23. mai: En alvorlig skadd.  Bilen kjørte ut av veien, inn i en hage og traff et tre. Det er mistanke om promillekjøring.

NRK 22. mai: En mann (18) er skadet etter å ha kjørt rett inn i autovernet da han skulle svinge av fra E6.

Ruset sjåfør la på svøm etter utforkjøringRuset sjåfør la på svøm etter utforkjøring

3 kommentarer to “Unge menn i trafikken”

  1. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Kvinner som får plager i overgangsalderen blir behandlet med hormoner. Finnes det en slik kur for rabiate unge gutter? Slik at testosteronnivået deres tangerer et nivå vi alle kan (fortsette) å leve med? Jeg synes de er hakket farligere enn kvinner i overgangsalderen…

  2. Ja, kanskje de blir benskjøre. Bedre å ha robust beinbygning sånn i tilfelle man råker ut for en bilulykke…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: