En hyllest til Ludvigsen

Jeg var med på en historisk begivenhet i dag:  Minnekonsert for Gustav Lorentzen på Festplassen i Bergen. Et tjuetalls artister, bl.a. Morten Abel, Arve Tellefsen, Trond-Viggo Torgersen, Ulf Risnes, for å nevne noen få. Antagelig kom flere av dem ens ærend til Bergen for å spille én sang hver. 5000 oppmøtte, barn og unge og gamle og halvgamle gaula og sang – hadde det ikke vært utendørs ville taket ha løfta seg. En stor stor opplevelse. MEN. NRK har ingenting, nada, nothing, rien, på sine nettsider. Tv2 heller ikke (har de ikke redaksjon i Bergen?). Faktisk er det INGEN riksdekkende medier som nevner konserten.  Det er bare BT og Bergensavisen som har oppdaga at det skjer noe utafor Oslobygda (det skulle jo bare mangle at de merka det). Ikke engang Adresseavisa har klart å dekke minnekonserten for en av Trondheims store musikere. De har derimot nærbilde av stortærne til Magnus Moan.

NRK har derimot en sak om en som hoppet opp på scenen på finalen i Eurovision Song Contest (ja, den konkurransen som var ferdig for to uker siden). Absolutt en viktig riksnyhet. de har også nærbilde
Jeg så ikke Dagsrevyen, siden jeg var på konsert, men jeg tviler på at de dekket dette. Jeg pleier ikke være av dem som klager over NRK-lisensen, men i dag gjør jeg det: HVA FAEN BRUKER DE LISENSPENGENE MINE TIL?

Morten Abel, Arve Tellefsen, Trond-Viggo Torgersen, Ulf Risnes, for nevne NOEN FÅ. Morten Abel, Arve Tellefsen, Trond-Viggo Torgersen, Ulf Risnes, for nevne NOEN FÅ.

2 kommentarer to “En hyllest til Ludvigsen”

  1. Det er vel et retorisk spørsmål? Lisenspengene våre er brukt til MGP for leeeeeeeenge siden og i uoverskuelig framtid.

    Synes forøvrig at denne minnekonserten skal legge ut på en landsomfattende tog-turne. Dit det ikke går tog kan artistene ta buss eller så kan de gå dit i alle fall.

    Jeg er nødt til å ha to følelser i hjertet samtidig: Er glad på dine vegne som fikk oppleve konserten, samtidig som misunnelsen brer seg som snerk i tykke, grønne lag over hele meg. AAAAARGH! HELDIGGRISEN! 🙂

  2. Den var fantastisk, historisk, super, fabelaktig. De minste tilskuerne var fire år, de eldste 100. Alle sang. Bård Ose var perfekt som konferansier.

    Og den ble spilt en, og bare en gang. Det er det som gjør den historisk. Sorry, baby! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: