Engler …

Det finnes ufattelig mange humbugmakere i verden. Hadde de enda holdt seg til å være esoteriske og snakke med englene sine hadde det vært til å leve med, men en del av tjener veldig mye penger på det. Og det er grunn til å tro at mange av pengene kommer fra fortvilte mennesker som søker hjelp for sykdom, sorg og traumer.  

Ett eksempel avsvært mange er Ms Doreen Virtue, som visstnok er fjerdegenerasjons klarsynt metafysiker, og snakker med engler, Gud, Jesus og Den hellige ånd … og med de døde.

Hun kaller seg psykolog, og sier hunhar doktorgrad i psykologi, men det er grunn tilå tro at både tittelen og graden er tvilsomme. «Universitetet» hun angivelig  har utdannelsen fra er ikke er godkjent av andre enn seg selv, og er forresten nedlagt.

Hjemmesidene hennes oser av spiritisme og tåkeprat, iblandet en solid dose hallelujakristendom. Hun snakker med Gud, Jesus, den hellige ånd og englene før, under og etter hver sesjon (reading). Hun vil imidlertid ikke pushe Jesus på noen. Neivelnei.

FAQ-en hennes er en sann svir å lese.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: