Sexy, vakker og manipulert

Fortsettelse av «sexy og ufri»-temaet: Denne videoen viser hvordan en kvisete og ordinær jente med nordisk hengehår blir forvandlet til en vakker modell med glatt hud, store intense øyne og perfekt frisyre. Forvandlingen skjer først ved sparkling og sminke og noen kilo hårspray, og så med ørlite digital retusjering. Så tas det bilde som reklamerer for foundation. Burde være obligatorisk for en hver tenåring.

3 kommentarer to “Sexy, vakker og manipulert”

  1. Og litt sånn apropos: http://storyofstuff.org/cosmetics/ -vi er hakket flinkere i Europa- men itte gode nok.

  2. Og her: http://www.taenk.dk/artikler/haarfarve-rammer-immunforsvaret/ …jeg er SÅ glad for at kvinnefrigjøringen har kømmi så langt at vi sjøl bestemmer hvordan og i hva vi skal kle oss, sminke oss og hvilke farger vi skal ha på hår og hud og leppestift og interiør og bil og ski og alt mulig!;-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: