Om konspirasjoner

Liv på Mars? Bilde fra Nyhetsspeilet

Nettstedet Nyhetsspeilet er noe for seg selv. Der andre nettaviser bringer kjedelige og overfladiske nyheter om politikk, jordskjelv, sykehuskøer og værmeldingen, går Nyhetsspeilet bak nyhetene og viser hva som egentlig skjer. For eksempel at 9/11 var en innsidejobb fra amerikanske myndigheter; at en tektonisk kjedereaksjon i form av fire større kataklysmer innledes ved slutten av året 2010; at Norge er et diktatur og Jens Stoltenberg er en biorobot;

at det er funnet rester av sivilisasjon både på månen og Mars men NASA holder det hemmelig; og at 2012  vil bringe en ny galaktisk sivilisasjon.

Hovedfokus i Nyhetsspeilet den siste tida er imidlertid Illuminati. Nei, det er ikke en samling av velmenende opplyste folk, det er Den Store Konspirasjonen. Det er en hemmelig organisasjon, og de fleste som er del av den vet det ikke selv en gang. Illuminati eier de internasjonale bankene, de mektigste selskapene, de infiltrerer politikk og religion og de kontrollerer de fleste regjeringer.

Spooky? Oh yeah!!! Les mer her, og bli illuminert!!!

Nettavisen har plukket opp noen av disse nyhetene, og har en lengre artikkel om Jens S som biorobot og den store tabulisten. Les og lær (men ikke le, dette er ingen spøk!).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: