Chemtrails

–  konspirasjonsteoretikernes yndlingstema

Hva er nå dette? Jo. Chemtrails er de hvite stripene som flyene legger etter seg på himmelen. Trodde du det var kondens? Tenk en gang til. Stripene inneholder farlige kjemikalier som aluminium, barium, silisiumkarbid og sulfater, eller andre giftstoffer som gjør folk syke (og dermed vil trenge legemidler, som igjen vil gi inntekter til legemiddelindustrien. En annen teori er at de består av partikler som modifiserer klimaet. 

Chemtrails er pønsket ut av plassert av makthaverne, for ikke å si BILDERBERG- og TRILATERAL-Rockefeller.

Chemtrails har, kort og godt, til hensikt å forgifte befolkningen!

I hvert fall hvis man skal tro det besynderlige nettstedet Nyhetsspeilet.

Stikkord:

2 kommentarer to “Chemtrails”

 1. Nyhetsspeilet er helt klart besynderlig. Men noe merkelig er det som skjer med disse flya. Foreslår du leiter opp andre kilder enn nettopp nyhetsspeilet. Jeg ser dem stadig selv, jeg kan både se fly omtrent uten kondens, og med disse laaaaange halene, med korte minutters mellomrom. Er det værforhold til lang kondens så skal da vel entne alle eller ingen ha dem? Og verste er jo at disse lange stripene ofte «kutter» og…

  hvis kondensen slutter å komme, så er motoren av, er motoren av, så faller flyet ned, trodde da jeg. Men nei, stripa kommer på igjen, og flyet ligger på samme linje (så det synker heller ikke i høyde).

  Jeg har også sett det du har bilde av der, 4 fly tett i tett alle med lange striper. Tviler på passasjerfly har lov å gå så tett, og man ser jo aldri 4 samtidig heller!

  Jeg har et hav med bilder av både kuttede striper, og dessverre bare et par dårlige mobilbilder av disse 4 på rekke. Jeg forstår ikke hva det er. Vet om flere som også har lurt på hva de stripene er, for de virker så rare i forhold til andre fly.

  Jeg og flere mener også disse flyene går mye, mye raskere enn de vi kan se er passasjerfly (røde norwegian som f eks kommer opp fra nærmeste flyplass, er det klart vær og vi kan følge dem ei stund mens de legger seg på rett høyde så går de aldri så ført som disse merkelig med stripene )

  Men er det Bilderberg, er det kjemikalier, er det forgiftning og nedsløving av folket? Hvem vet. Jeg bare vet at jeg ser dem hele tida. Så 7 stk bare idag. Stripene stopper tror jeg, så flyr flyet til et annet sted og lager stripe der, jeg så 3 stk i alle himmelretninger samtidig. Skal da ikke være normalt med så mange fly på så mange steder samtidig, mener jeg…

  Har lest disse to innleggene om dine analyser på alternativmessa og kan ikke annet enn å være enig, det høres ut som reine humbuget. Det er dessverre mye humbug i den bransjen mange tyr til når legene ikke klarer å hjelpe dem mer, og det er grusomt og kynisk.

  Men etter jeg så en dokumentar (aner ikke navn) om chemtrails, og jeg kan se de samme rare stripene selv, med kuttede striper, mange på rekke, alt dette her… jeg forstår ikke hva det er!! Noe merkelig er det.

 2. Side for dokumentasjon av chemtrails i Norge:
  http://www.flickr.com/groups/chemtrailnorway/

  Side for geografisk oversikt av chemtrails:
  http://www.chemtrailsmap.com/

  Spre budskapet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: