Nesten litt pinlig …

… å skulle skryte av seg sjøl, men jeg er faktisk nominert til kåringen av Superheltinne i sosiale medier 2010. Ikke akkurat Nobelprisen, men nominasjonene setter søkelyset på mange flotte damer og kvinner som gjør en stor og viktig innsats i bloggosfæren, både politisk, personlig og som forkjempere for svake grupper.

Det stemmes NÅ, og ut tirsdag 7. desember. Her. (rull nedover, forbi presentasjonen av kandidatene)

Stikkord:

5 kommentarer to “Nesten litt pinlig …”

 1. Det er deg vel unt. Stå på! 🙂

 2. Grattis 🙂
  Vi trenger flere superheltinner

 3. Det stemmes fra i kveld, faktisk!

  Savner deg på twitter, der bør du være 😉

  • Takk for invitasjonen, men … jeg har jobbmail og privatmail og en jobbmail til og Facebook og bloggen min og skepsisbloggen og diskusjoner både her og der og avisspalte og undervisning og masse andre greier jeg skal skrive.
   Skal jeg surre meg borti enda et medium kommer jeg til å vokse sammen med tastaturet!

 4. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen:

  Folk og fe -stem på Pernille!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: