Julegaven for alle

Har du ikke funnet gave til tante Pose, bestemor, den vrange 15-åringen, far, ektefelle, bestevenninnne, mor eller yndlingsfienden? Her er løsningen som passer alle uansett: Fisquarium er et kombinert akvarium, skrivebordslampe, klokke, termometer, kalender, og penneholder med ekstra god plass. Perfekt på skrivebordet, ved mormors gyngestol, på barnerommet, på kjøkkenet, på badet (man kan f eks sette mascaraer og børster i penneholderen).

Blant finessene nevnes: naturlyder, vekkeklokke med snoozefunksjon (for dem som har den på jobben), mangefargede lys og «under gravel filtration system» (hva nå det er). Farget sand og en nydelig plastikkplante følger med på kjøpet, men fisk må man holde selv.

Dette er antagelig den største teknologiske nyvinningen siden den dansende blomsten kom på 1980-tallet.  Kobles enkelt til f eks PC-en via usb-porten. Kun kroner 39,99 dollar.

 

Fisquarium er et kombinert akvarium, skrivebordslampe, klokke og penneholder. Fine finesser: naturlyder, vekkeklokke med snoozefunksjon (det må være for dem som har denne på jobben), termometer, kalender, mangefargede lys og «under gravel filtration system» (hva nå det er). FargetFisquarium er et kombinert akvarium, skrivebordslampe, klokke og penneholder. Fine finesser: naturlyder, vekkeklokke med snoozefunksjon (det må være for dem som har denne på jobben), termometer, kalender, mangefargede lys og «under gravel filtration system» (hva nå det er). Farget…

11 kommentarer to “Julegaven for alle”

 1. Tja, tjo, kanskje
  Er bare det at jeg har ikke noe skrivebord å sette den på

  • Du har da vel andre bord? Nattbordet, salongbordet, TV-bordet, blomsterbordet, skatollet, kjøkkenbenken, spisebordet, telefonbordet … bare fantasien setter grenser!

   • Joa, men siden du sa «Skrivebord» så ble jeg litt låst på det.
    Men kan jo alltids sette den på badet, nå som det er søkt om hev-/senkbart badekar må det ommøbleres likevel. Mascaraen og eyelinern sliter litt i dessertskåla si, så de kunne kanskje få noe nytt å stå i.
    Er det blyantspisser på den? For da kan jeg ha en spiss eyeliner når jeg trenger det.

    Kamelryttersken postet sist: Plass til langtidsledige/-syke http://karavanseraiet.no/?p=1602

 2. Off topic: Har nylig publisert artikkel om MMS hvor jeg har tillat meg å henvise til dine innlegg om saken. Dette betyr at jeg respekterer dine synspunkter og positive intensjoner – samtidig som jeg respekterer Jim Humble og hans intensjoner. Denne kommentar er kun ment som en opplysning til deg og du må gjerne slette den.

 3. Stakkars fisk. Skal man ha akvarium må man ha et stort et (og alltid med rette vegger) med plass til nok fisk til at de ikke blir ensomme, og planter og kos. Sånne småting er fiskemishandling, i grunn… >_>

 4. Hvor får man kjøpt denne?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: