Mordforsøket fortsetter

Jeg har som kjent et eksperiment gående for å finne ut om vann som har vært i mikrobølgeovnen dreper planter. Til nå har resultatet vært svært skuffende. Her er dagens bilde, altså en drøy måned etter at jeg begynte å vanne den med mikroskopert, øh jeg mener mikrobølgebehandlet, vann. Her er den i dag, 21.desember:

Den våkne leser vil legge merke til at den faktisk har fått flere nye skudd!

Se bare her:

Jeg begynner nesten å bli litt engstelig. Når en plante vokser sånn, midt på vinteren, uten gjødsel, kan det være at mikrovannet faktisk gjør at den  muterer og prøver å ta over verden? kanskje den blir en trifid???

6 kommentarer to “Mordforsøket fortsetter”

 1. Følger spent fortsatt med på forsøket ditt.
  Visste ikke at trifidene var mutanter.Trodde de ble laget ved målbevisst avl av en sovjetisk forsker i Sibir?
  Men jeg har tatt feil før. Sist tror jeg det var i -23

  • Jeg husker ikke nøyaktig hvordan trifidene kom til verden, men jeg husker at det radioteateret var vanvittig skummelt! Bare den lyden de laget – klappetiklappetiklapp.

 2. He-he Pernille 😀 det her va da ett hysterisk morsomt prosjekt…..

  Har du sparepære i lampa di???

  Pernille the Mythbusters…….. not bad…..

  😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: