Maria blogger og skriver

Maria Gjerpe, som for øvrig ble kåret til Superheltinne i sosiale medier 2010, skriver mye og godt om helse, spesielt fra perspektivet til en del av helsevesenets  stebarn.

Her er en kronikk i Bergens tidende fra i dag, den heter «Det er nok bare psykisk». Den ligger også på bloggen hennes. Og her er en artikkel på bloggen til Tidsskrift for den norske legeforening: «Hvorfor helsevesenet bør bry seg om sosiale medier»

 

One Comment to “Maria blogger og skriver”

 1. Hei Pernille!

  (Jeg sniker meg inni en liten julepause 😉

  Flott at du har lagt inn lenker til det jeg har skrevet ned av mine tanker. Det er fint at flere vil lese dem. Noen vil antagelig ikke kjenne igjen noe av det jeg skriver og riste på hodet, andre inntar den motsatte holdning – og antagelig er det noen som havner midt i.
  Kanskje kan andre få tenke sitt, være med i diskusjonene og tanke – og erfaringsutvekslingene?
  Å være opptatt av sak, og ikke person, gavner som oftest felleskapet.

  Det er veldig, veldig bra at det er flere av oss leger som bidrar til samfunnsdebatt, som ytrer seg, uten å være livredd for hva kollegaer mener og tror om oss. Vi må tørre å ytre oss. Charlotte Haug, redaktør i Tidsskriftet, har tidligere skrevet om «Den farlige tausheten».

  Jeg tror det. At taushet kan være skadelig – og kanksje også farlig?

  På min blogg er jeg opptatt av at det skal være rom for anonyme kommentarer, men jeg velger da også å være tilstede som moderator dersom det kommer personangrep. Det har ikke skjedd hittil. Utrolig nok? Etter 5531 kommentarer har jeg slettet en. Meeeeen—jeg vet at det finnes mange meninger om dette, og det er ikke noe som er «fasit».

  God jul – her lukter godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: