Om alternativ kreftbehandling

Gunnar Tjomlid er en meget aktiv blogger, som tar for seg mange medisinske spørsmål, spesielt «alternative» metoder og vaksiner. Han er ikke helsefaglig utdannet, men har tilegnet seg imponerende mye kunnskap, og går svært grundig til verks når han skriver om et tema. Kanskje går han mer grundig til verks enn mange medisinere, siden han vet at han ikke er ekspert.

Han har bl.a. skrevet et innlegg om alternativ kreftbehandlingFritanke.no, bl.a. om den tyske legen Ryke Geerd Hamer.  NB Hamer var lege, men ble fradømt legelisensen i 1986. Etter dette har han fortsatt å behandle pasienter, og er blitt straffet flere ganger, og i en rekke forskjellige land, for uforsvarlig og farlig behandling.

Tjomlid har også en egen blogg, Unfiltered perception. En av de nyeste artiklene handler om Stanislaw Burzynskis noget spesielle kreftbehandling. En underlig og skremmende historie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: