Bad Pharma

… er tittelen på Ben Goldacres nye bok. Han har tidligere skrevet Bad Science, hvor han kringlevrir alternativbehandling og  kosttilskuddsindustrien. Denne gangen er det legemiddelindustrien som står for tur. Jeg har ikke rukket å lese Bad Pharma,  men her er et par anmeldelser, en fra Asbjørn Dyrendal og en fra Even Gran.

Det er, såvidt jeg kan bedømme, en svært viktig bok, ikke minst for oss som jobber i medisinen. Den vil nok også falle i god jord hos mange som er mer alternativt orientert. Men før de sistnevnte smiler for bredt bør de også lese Bad Science. Så kan vi drøfte hvem som har det største forbedringspotensialet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: