Robert O. Young – ikke så tøff lenger

Robert O. Young, mannen bak «pH-miraklet», er på Norgesturné, antagelig  med håp om å verve flere mikroskopister, selgere og kunder.  Men han seiler ikke i medvind denne gangen. Så langt er tre foredrag avlyst, sist 25.10 i Bergen, hvor eieren av lokalet trakk seg i siste liten da han fikk vite litt mer om hva Young står for. Bergens Tidende har en artikkel om det nå i kveld, med noen kommentarer fra Yours Truly. Jeg får nå melding om at han er strøket fra programmet på «fagseminaret» på Sundvolden 27.10.

Foredraget som skulle være i Stavanger forleden ble også avlyst, uvisst av hvilken grunn. Men jeg vet noen av hans tidligere svorne tilhengere har distansert seg fra ham. Jeg skal ikke nevne navn, men kanskje de begynner å få lyst til å gå ut offentlig og advare mot ham og produktene hans?

bloggen 4Brooker er det flere artikler om Young, MLM og hans koryfeer. Der ligger også en liste over Innerlightdistributører (selskapet som Young var medeier i tidligere, og som selger produktene han utviklet). Veldig mange interessante navn der.

Tillegg 26. oktober: I dag har også Ringeriksavisa oppslag om Young og at han er strøket fra programmet på Sundvolden.

One Trackback to “Robert O. Young – ikke så tøff lenger”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: