Tidligere Youngtilhengere med nytt mirakelvann

Det er mange Innerlightselgere og tilhengere av Robert O. Young som har hatt det travelt med å distansere seg fra ham i det siste, skjønt en del fremdeles står på listene over mikroskopister og Innerlightdistributører. Ganske merkelig, for det er fullt mulig å bli strøket fra begge lister hvis man virkelig vil det.

Men det er tydelig at Innerlight ikke er så lønnsomt lenger, for nå har flere av disse begynt å distribuere et produkt som er noe av det mest meningsløse jeg har sett på lenge: Mirakelvannet Asea inneholder H2O og NaCl – vann og bordsalt. Men ifølge produsentens glattslikkede nettsider er dette saltvannet framstilt på en uhyre komplisert og fabelaktig nyvinnende måte, slik at det har fått helt spesielt vidunderlige egenskaper. Derfor selger de det for 244 kroner literen. Ved nettverkssalg, eller MLM, må vite. Ifølge bloggeren 4brooker, som har spesialisert seg på kartlegging av MLM, er de tidligere Youngdisiplene Reidun Bøhn og Kevin Frøystad blant de norske distributørene. De har med andre ord nådd et nytt lavmål av uredelighet og umoral.

Blant andre profilerte aktører er sjefshomeopaten Gro Lystad og såkalt avhoppet legemiddeldirektør John Virapen. Sistnevnte svinger pisken over umoral og juks i legemiddelindustrien i boka «Dødelige bivirkninger», og blir hyllet i alternativkretser. Men han er visst ikke mer moralsk enn at han ser sitt snitt til å tjene noen kroner på moderne slangeolje.

Det er visst ingen grenser for hva disse menneskene har mage til å drive med.

2 kommentarer to “Tidligere Youngtilhengere med nytt mirakelvann”

  1. Latterlig og fullstendig unyttig informasjon, basert på egne meninger å synsing!
    Du vet tydeligvis bedre enn alle andre i hele verden. Gratulerer med å være den dummeste «legen» jeg noen gang har hørt om! SKJERP DEG!

    • Takk for at du tar ansvar og setter standard, Robert. Jeg var skeptisk til ASEA, men kunne ikke annet enn å gjøre helomvending da jeg så argumentasjonen din. Vi trenger saklige og gjennomtenkte innlegg som dine.

      …eh.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: