Ta faget tilbake!

I en kronikk i Tidsskrift for Den norske legeforening kommer ti leger med meget krass kritikk av dagens styring av helsetjenesten, og med meget tydelige og konkrete krav om endringer: Ut med New Public Management-ideologien, ut med helseforetakene, slank administrasjonen, gi oss faget tilbake, legg vekt på det som er hele poenget med helsevesenet: Helsearbeidernes møte med den syke pasient. En leder av R. Heggedal i samme tidsskrift formidler samme budskap.

Det er ikke annet å si enn: Ja og amen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: