Er stråling fra routere skadelig for planter? Del 2

GudrunDet har nå gått ti dager siden jeg begynte forsøket med solsikkefrø, hvor den ene skåla vokser i nærheten og den andre på god avstand fra routeren. Siden har de spiret og vokst, slikket sol og drukket vann.  Det er i hvert fall ingen tvil om at jeg kommer til å ha mange solsikker i hagen i sommer.

Jeg har tatt bilder i dag. Skålene er døpt Jonas og Gudrun, og jeg vil selvfølgelig ikke avsløre hvem av dem som står i nærheten av routeren. Som dere ser ligger Gudrun litt foran Jonas, med flere frø som har spiret, men Jonas har mange på gang, og en veldig lang en.

Dette forsøket beskrives i fem artikler: Dette er del 2. Her er del 1, del 3, del 4, del 5.

Dette blir spennende! Jeg tar bilder igjen om en ukes tid, og så blir det den store finalen om ti dager!!

Se også neste artikkel i denne serien, med bilder etter to uker.

Gudrun

Gudrun

P1020941

Jonas

P1020940

Jonas

Gudrun

Gudrun

4 kommentarer to “Er stråling fra routere skadelig for planter? Del 2”

  1. Dette er i mine øyne et realt eksperiment. Jeg lover imidlertid ikke å følge eventuelle råd som måtte komme når resultatene foreligger. Jeg tviler uansett på om kroppen min lar seg påvirke av en skarve hjemmerouter. Jeg tror jeg er for gammel og tykkhudet. Forresten så skal du slutte å be om unskyldning for «rotet». Intet «rot» ingen aktivitet. Det er ihvertfall ikke bra. 🙂

    • «If a messy desk indicates a messy mind, I hate to think of what an empty desk indicates» … 🙂

  2. Vil ikke to skåler uansett utvikle seg noe ulikt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: