Om blodanalyse

Expressens journalist Anna Bäsén har nå vært til blodanalyse, min favoritt. Faste lesere vil huske at jeg også har blitt analysert, og fikk beskjed om at det sto dårlig til. Men stakkars Anna har mange flere diagnoser og problemer enn jeg fikk. Femten i alt. Hun har candida, parasitter og bakterier i blodet. Hun har søppel og urinsyrekrystaller. Hun er forsuret og forgiftet, og mangler en masse vitaminer og næringsstoffer.

Mikroskopisten, Larysa Gustafson, burde kanskje også bli analysert. Et stalltips er at man vil finne alvorlig mangel på skam.

6 Responses to “Om blodanalyse”

 1. Det jeg ikke helt klarer å skjønne, er hvorfor dette er lov.

  Dette er løgn. Dette er å utnytte de svakeste, mest godtroende for egen vinnings skyld.

  Hva er samfunnsnytten i å tillate dette sprøytet ?

  • Det er ikke lov. Hun stiller diagnoser og driver ulovlig markedsføring. Men lovgiverne har ikke sørget for å implementere og håndheve loven.

   • Greit nok, men da er det jo de-facto lov. I den forstand at folk får holde på slik over tid uten at det får noen konsekvenser å snakke om. Veldig trist. Dette er jo ett rimelig grovt eksempel, men jeg tror ikke man må lete særlig lenge eller særlig grundig for å finne mange nokså tilsvarende eksempler.

    Men det er åpenbart ingen myndighetspersoner som tar seg bryet med å lete, eller gjøre noe med det.

    • Ja, det er i praksis lov, i den forstand at ingen håndhever loven. Dette vet politikerne utmerket godt om, og fagmiljøene i Mattilsynet og Forbrukerrådet har sagt fra hva de mener om liten vilje og manglende bevilgninger, men ingenting skjer. OM det skyldes at de ikke syns det er viktig, eller om de har berøringsangst for temaet av skrekk for å få «folket» på nakken, vites ikke.

 2. Det var friskt (pun intended). Vanligvis nøyer vel disse alternativerne seg med en diagnose eller to. Tosifret antall helseproblemer, det er jo et under at journalisten fortsatt lever.

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: