Om mus og menn

musDebatten om Mannegruppa Ottar har stilnet. Og vi tror og de aller fleste norske menn ikke har slike holdninger til kvinner som ble lagt for dagen i den koseklubben. Men i dag fikk jeg tips om en diskusjon som foregikk på VG-nett for noen år tilbake, som svekket meg en del i den troen.

På VG nett, under «Helse, sex og livsstil», foregikk en sjarmerende utveksling under tittelen:

Skal på ferie. Hvem har best mus? 

«Taskemann2» vil ha reisetips: «Hei! Jeg har tenkt å dra på ferie snart men vet ikke hvor, og derfor lurer jeg på hvor i verden man finner best mus? »

Han får svar fra «morbidsaint«: «Gå for Asia, du. Det er sikker suksess. Trangt, varmt og godt.»

St_Flamingo skriver i samme tråd: «Skal kanskje til Uganda i April. Er de å anbefale?»

Og får svar fra Taskemann2: «Jepp! I høyeste grad! De bønnfaller nesten for hvit pikk pga. at de fleste der har aldri prøvd det før, og musa til de er veldig dype»

Og Karten67 skriver «hva er viktig for deg da? tør – våt – trang – dyp – rommslig – ung – gammel?»

Taskemann2 igjen: «Lukter musa til ei Thai-jente ris forresten?»

Morbidsaint: Nei, men hun lukter HIV.

Det er mye mer, for den som  har lyst til å miste troen på manneskeheten, men jeg tror det holder som eksempler.

Jeg leste opp noen av disse på jobben, og ble møtt med sjokkert stillhet. Joda, det finnes mange rare mennesker. Og det finnes en del med ganske underlig syn på kvinner. Men disse folka synes visst halve poenget med å reise er å finne seg et kvinnfolk eller ti å ha seg med. Og det virker ikke som de er ute etter vennskap, kjæreste eller en hyggelig middag. De vil knulle. Om knulleobjektene skal være prostituerte eller one-night-stands, vites ikke.

Antagelig er det mer skryt enn realitet når de ramser opp alle musene de har entret. Men dette står altså på åpne nettsider i en norsk avis. Og VG nett har debattregler, hvor man bl.a. oppfordres til ikke å skrive obskøne, porografiske eller rasistiske innlegg, eller andre ting som er i strid med norsk lov. Jeg vil tro også vet at de har et redaktøransvar.

Sitatene over  er antagelig ikke straffbare. De er antagelig bare ekle. Og det ekleste av alt er at de har fått stå i fire år. Ingen har rapportert dem. Eller kanskje noen har rapportert, men VG syntes de var greie nok og lot dem stå?

Stikkord: ,

4 kommentarer to “Om mus og menn”

  1. «Visst du har hatt så mangen muser så må jo du veta kva dei lokta. Ei dama fra lofoten lokta sikkert ikkje lutefisk selv om ho e dar i fra! Og ei norsk fra Oslo lokta sikkert ikkje neger selv om da e mangen utlendinga dar. Så dei lokta sikkert ikkje ris dei dar nere heller. :-p»

    Hø hø hø… herlighet, liksom.

  2. Kanskje litt tvilsomt om inlegg fra folk som for eksempel ordlegger seg slik er ment å tas for god fisk eller om det heller dreier seg om lavpannet humor: «Dessuten er de råe til å suge! De svelger hele utstyret inkludert ballene!»

    • Det er et åpent spørsmål om det er alvorlig ment eller ikke. Det er jo en viss humor i tråden, men jeg oppfatter at trådstarter helt ærlig vil ha musereiseråd.

      • Det kan godt være, det er jo en realitet att sex-turisme eksisterer så det er vel ikke utenkelig at noen kunne finne på å spørre om reiseråd i den forbindelse; selv om stilen virker mer som fleip enn som ett egentlig seriøst forsøk på å skaffe seg informasjon på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: