Om kjønn og kjønnsidentitet

Det er lite aktivitet her på bloggen for tida. Men nå har jeg våga meg ut i temaet kjønn, kjønnskifte og kjønnsidentitet, for tida en ganske oppheta debatt. Dermed begikk jeg følgende leserinnlegg i Klassekampen: «Hva er ei kvinne?»

Et utdrag:

«Jeg har ikke noe problem med å akseptere at en person kan føle at hen ikke hører hjemme i det kjønnet hen er født inn i. Og ønsker vedkommende å «skifte kjønn» juridisk og/eller medisinsk må hen gjerne gjøre det.

Men de siste åra, under diskusjoner om transpersoner, har det oppstått et fenomen hvor «kvinne» og «mann» defineres som noe helt løsrevet fra den biologiske kroppen. Som når en person født som XY-mann definerer seg som kvinne, hevder hun alltid har vært kvinne. Da må man spørre hva ei kvinne egentlig er.»

One Comment to “Om kjønn og kjønnsidentitet”

  1. Ei kvinne er et menneske som har kvinnelige organer. En mann er et menneske som har mannlige organer. En mann som stjeler skjønne jomfruers ånd, blir homofil. Bryter han ned kvinnens kraft, kan hun bli homofil. Homofili er altså forårsaket av åndsparasitter/djevler. Når et begavet menneske klarer å fjerne den blokkerende djevelen, vil den homofile få tilbake sin naturlige seksualitet. «Hen» og «den» betyr «her» og «der» på inntrøndersk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: